Bereikbaarheid

Ons centrum bevindt zich op de site van de campus Gelukstede van het Bernardustechnicum. De ingang bevindt zich op het adres Ter Eecken 6, 9700 Oudenaarde.

 

Openbaar vervoer

Ons centrum is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. We liggen op een kleine 10 minuten wandelafstand van het station van Oudenaarde.

Je neemt de trein/bus tot aan het station van Oudenaarde. Je verlaat het station aan de voorzijde en stapt links de parking op tot je die rechts verlaat. Je gaat rechtdoor de Broekstraat in, links meedraaien en daarna 1ste straat rechts afslaan (Gelukstede). Aan het T-punt links, de Sint-Lucasstraat in. Deze wandel je uit tot op het volgende T-punt, daar rechts afslaan (Ter Eecken). De ingang van onze school bevindt zich onmiddellijk aan de rechterkant.

 

Auto

Je bereikt ons centrum gemakkelijk via de N60. Aan het rond punt bij het bedrijf Samsonite neem je de afslag naar Samsonite (komende vanuit Gent 3de afslag, komende vanuit Ronse de 1ste afslag). Je draait onmiddellijk rechts de Westring op. Daarna 1ste links, de Doornikse Heerweg, deze rijd je uit tot aan het T-punt, daar links de Gentstraat op. Na ongeveer 300 m neem je de 1ste straat rechts (Arend de Keyserestraat). Op het einde van deze straat (aan het T-punt) sla je links af (Lindestraat). Daarna de 1ste straat rechts (Wilgenstraat), aan het T-punt opnieuw rechts (Broekstraat), onder de spoorwegbrug door en de 1ste straat links (Bulkendreef), daarna 2de straat rechts (bevrijdingsstraat). Als je de Bevrijdingsstraat uitrijdt, bevindt onze school zich recht voor jou.